Pomocný kuchař
Práce v resortu
Pomocný kuchař je zodpovědný za přípravu kvalitních jídel. Pracuje pod velkým tlakem v rychle se rozvíjejícím pracovním prostředím, přičemž si zachovává organizační schopnost, aby dokázal rychle a efektivně na cokoli v práci reagovat. Pracuje jako člen týmu v dynamickém pracovním prostředí jako je restaurace.
Náplň práce
- denní příprava jídel na různých stanovištích v kuchyni
- příprava stanovišť podle instrukcí restaurace
- příprava všech jídel dle sanitárních a časových pokynů
- dodržování receptury, kontrola porcí a popisu prezentací nastavených restaurací
- doplňování všech zásob potřebných během směny
- asistence při číštění, sanitární práci a organizace kuchyně, mrazáků a všech skladů jídla
- příprava jídel pro zákazníky s potravinovými alergiemi anebo nesnášenlivostí
- servírování správné velikosti porce jídla při správné teplotě