Line Cook

Pomocný kuchař

Práce v resortu

Pomocný kuchař je zodpovědný za přípravu kvalitních jídel. Pracuje pod velkým tlakem v rychle se rozvíjejícím pracovním prostředím, přičemž si zachovává organizační schopnost, aby dokázal rychle a efektivně na cokoli v práci reagovat. Pracuje jako člen týmu v dynamickém pracovním prostředí jako je restaurace.

Náplň práce

  • denní příprava jídel na různých stanovištích v kuchyni
  • příprava stanovišť podle instrukcí restaurace
  • příprava všech jídel dle sanitárních a časových pokynů
  • dodržování receptury, kontrola porcí a popisu prezentací nastavených restaurací
  • doplňování všech zásob potřebných během směny
  • asistence při číštění, sanitární práci a organizace kuchyně, mrazáků a všech skladů jídla
  • příprava jídel pro zákazníky s potravinovými alergiemi anebo nesnášenlivostí
  • servírování správné velikosti porce jídla při správné teplotě
Dostupné destinace Vancouver Island, Canadian Rockies, Okanagan
Typy zaměstnavatelů Restaurace
Datum nástupu
  • Zima: řijen
  • Léto: květen
Průměrný plat $12/hod
Průměrný počet odpracovaných hodin 40 hodin týdně
Požádavky (zkušenosti a kvalifikace)
  • minimálně roční zkušenost s vařením
  • znalost metod a postupů při servírovaní jídel, zásady hygieny a
    principů bezpečné manipulace s potravinami
  • schopnost zvednout cca 22 kg
  • efektivní týmová práce a komunikační schopnosti
Úroveň angličtiny Pokročilý
Studium v Kanadě, víza do Kanady, práce v Kanadě 4.8/5 31
Tato webová stránka zpracovává osobní údaje návštěvníků pomocí souborů cookies a technologie Google Analytics. Stiskem tlačítka „souhlasím“ tímto udělujete svůj souhlas se zpracováním vašich osobních údajů pomocí souborů cookies a technologie Google Analytics. Podrobnější informace o zpracování osobních údajů návštěvníků prostřednictvím souborů cookies nejdete zde. Podrobnější informace o zpracování osobních údajů návštěvníků prostřednictvím technologie Google Analytics nejdete zde.