Banquet Server

Čísník banketu

Práce v resortu

Banketový číšník servíruje jídlo a nápoje zákazníkům, organizuje banketové místnosti, přípravuje stoly. Může a nemusí zpracovávat objednávky - to závisí na menu podávaném při akci. Banketový číšníci mohou pracovat v restauracích, hotelech, banketových prostorech. Tato pozice vyžaduje vynikající zákaznický servis a schopnost pracovat pod tlakem.

Náplň práce

  • vítat zákazníky a obeznámit je s jídelním a nápojovým menu
  • může být vyžadována prezentace jídelního a nápojového menu, zpracování objednávek, schopnost doporučit a odpovídat na otázky týkající se podávaných jídel a nápojů
  • být schopný doporučit vhodné víno k nabízeným jídlům
  • servírovat jídlo a nápoje
  • být prostředníkem mezi vedoucím a zaměstnanci kuchyně/baru
Dostupné destinace Metro Vancouver Area
Typy zaměstnavatelů Hotely, konferenční centra
Datum nástupu Po celý rok
Průměrný plat $12/hod
Průměrný počet odpracovaných hodin 15-30 hodin týdně
Požadavky (zkušenosti, kvalifikace)
  • certifikát Serving It Right
  • vynikající zákaznický servis
  • dobrá fyzická kondice
  • flexibilní rozvrh, schopnost pracovat o víkendech a o dovolených
Úroveň angličtiny Pokročilý
Studium v Kanadě, víza do Kanady, práce v Kanadě 4.8/5 31
Tato webová stránka zpracovává osobní údaje návštěvníků pomocí souborů cookies a technologie Google Analytics. Stiskem tlačítka „souhlasím“ tímto udělujete svůj souhlas se zpracováním vašich osobních údajů pomocí souborů cookies a technologie Google Analytics. Podrobnější informace o zpracování osobních údajů návštěvníků prostřednictvím souborů cookies nejdete zde. Podrobnější informace o zpracování osobních údajů návštěvníků prostřednictvím technologie Google Analytics nejdete zde.